ParamoreFinland

paramorefinland.com

Zac Farro puhuu lähdöstään Paramoresta, Josh Farro pyytänyt anteeksi

Zac Farro, Paramoren entinen rumpali, teki haastattelun NME:n kanssa ja kertoi musiikkiprojektistaan sekä siitä, että hänen veljensä, Josh Farro, Paramoren entinen kitaristi, on pyytänyt anteeksi jäljelle jääneeltä Paramorelta.

Farrot jättivät bändin vuoden 2010 loppupuolella, ja Josh kirjoitti lähdöstä pitkän ja vihaisen blogimerkinnän, jossa hän sanoi, että Hayley on aina saanut enemmän huomiota, vaikka pojat ovat olleet yhtä iso osa bändiä. He sanoivat myös laulajan olevan managereidensa manipuloinnin uhri, ja että hän kirjoittaa lyriikoita, jotka pilkkaavat Jumalaa. Zac ei veljestään poiketen puhunut heidän lähdöstään mitään kahteen vuoteen, kunnes nyt:

“Josh todellakin katuu olleensa niin tunteikas heti lähtönsä jälkeen. Hän seisoo sanojensa takana, mutta on yrittänyt sovitella blogimerkinnässään mainitsemiaan asioita bändiin jääneiden kanssa. Tiedän, etteivät he (Paramore) vieläkään ole kiintyneitä tähän ajatukseen, koska se (blogimerkintä) oli niin loukkaava, mutta he ovat sovitelleet asiaa.”

Monet fanit ovat miettineet, mitä Farrot ajattelivat urastaan Paramoressa, ja siihen Zac vastasi myöskin:

“Kumpikaan, Josh ja minä, emme halua olla kuin emme koskaan olisi olleet osana sitä (Paramorea), olemme vieläkin hyvin ylpeitä siitä. Kumpikaan meistä ei halua heidän hajoavan.”

Moni mietti, miksei Zac sanonut aiemmin mitään heidän lähdöstään, mutta Zac sanoi, ettei halunnut sanoa mitään, kunnes kaikki negatiiviset ajatukset olivat poissa.

Zac kertoi, että suuri syy hänen lähtöönsä oli se, että hänellä oli koti-ikävä ja hänestä tuntui, että hän jäi paitsi niin monesta asiasta kotona Tennesseessä.

“Kerran Josh ja minä tulimme kotiin kiertueelta ja vanhempamme olivat eronneet. Joten tultuamme kotiin kaikki oli erilaista ja minusta alkoi tuntua, että olin jäänyt niin paljosta paitsi. Rakastin kiertue-elämää ja Euroopassa soittamista, mutta en rakastanut poissaolemista.”

Zac kertoi myös, että hänestä tuntui kuin bändin suosio ja heidän maailmankiertueensa olivat hänen lapsuutensa hinta, ja hän toivoi, että hän saisi tuon ajan takaisin.

“Minulla oli paljon negatiivisia tuntemuksia musiikkia kohtaan, se oli se asia joka erotti minut perheestäni ja kodistani, ja tuntui kuin se olisi vienyt minulta lapsuuteni. Nyt näen sen siunauksena enkä kadu sitä, mutta tarvitsin vuoden, ennen kuin aloin nähdä sen niin.” Hän jatkoi: “Kun jätin bändin, luulin, että saan kaiken sen ajan takaisin. Tiesin, että oli oikein lähteä. Tunsin itseni hieman masentuneeksi eikä minulla mennyt hyvin. En halunnut tehdä musiikkia, en halunnut olla poissa koko ajan. Olen niin innoissani takaisin tulemisestani nyt ja minusta tuntuu, että olen kasvanut itsenäni suuresti. En halunnut tehdä musiikkia kunnes pääsin eroon kaikesta siitä negatiivisuudesta.”

Lähteet: NME.com & Spin.com

Zac julkaisee ensimmäisen soolo-EP:nsä, joka kantaa samaa nimeä kuin hänen bändinsä, eli HalfNoise ensi maanantaina (1.10).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *