ParamoreFinland

paramorefinland.com

Uusi LiveJournal-merkintä Hayleyltä

Hayley päivitti bändin Livejournalia puhuen tulevasta kiertueesta, siitä miten hänen tyylinsä on muuttunut, kasvukivuista ja fanien merkityksestä. Lue suomennettu teksti alta tai katso alkuperäinen kirjoitus täältä. Yritämme suomentaa tekstin myöhemmin!
Suomennus on nyt lisätty!

Puhuessani harjoituksista ei peliä ei peliä

Hei kaikki!

Bändiharjoitukset tulevalle EU/UK kiertueelle alkavat huomenna! Todella. jännittävää. oikeasti. Rehellisesti puhuen, olen hieman hermostunut. Se tuntuu suurelta kiertueelta. Sellaiselta, jonka eteen meidän täytyy tehdä kovasti työtä ja tietenkin rakastaa sitä. Kanssamme kaikki valmistuu viime hetkellä. Ja tarkoitan kaikkea. Jostain syystä en ilmeisesti tunnu koskaan muistavan tätä kuitenkaan ja sitten menen sekaisin, kuin hullu ihminen, jolla on hirveästi huolia. Joka tapauksessa nyt, kun olemme oikeasti pääsemässä aloittamaan harjoittelemisen, kaikki loksahtaa paikoilleen. Toisaalta sinun täytyy työskennellä sen eteen ja laittaa se tapahtumaan… ja toisaalta no… sinun täytyy antaa sen tapahtua.

Olen aika varma, että monet teistä ovat kuulleet Milesistä, joka on soittanut rumpuja kanssamme muutamalla viime kiertueella. Miles joutui hulluun golfkärryonnettomuuteen (tiedän, että tämä kuulostaa hieman hullulta, mutta se on totta). Hän todella kämmäsi lähestulkoon yhden puolen koko vartalostaan. Näyttää, että suurimmaksi osaksi kasvonsa ja olkapäänsä. Parka tyyppi on niin sotilas. Tänään, kun käväisin paikassa, jossa tulemme harjoittelemaan, hän oli siellä ja olin aika yllättynyt hänen asenteestaan huolimatta siitä kuinka ruhjoutuneelta hän näytti. Ruhjoutunut on muuten aivan eri asia kuin ”juoda itsensä todella humalaan” (turnt up). Ei ollenkaan hyvä asia! Me emme usko, että hän tulee olemaan seuraavalla kiertueella kanssamme, mutta aiomme selvittää asian tavalla tai toisella ja show jatkuu! Olemme vain hiton kiitollisia, että Miles voi hyvin ja hän ei saa vain hyvää hoitoa, vaan hän on myös niin hyvässä hengessä kuin kukaan mielestäni pystyisi olemaan samassa tilanteessa. Lähettäkää hänelle ihan vapaasti ekstra rakkautta jos surffailette netissä, ilman mitään tekemistä – hänen twitternimensä on @mileskmcpherson.

Sillä väliin, tästä lähtien kiertueen alkuun asti, on paljon tekemistä. Tärkeimmät asiat ensin, meillä on miljoona haastattelua ja promoamisjuttua, joiden parissa työskentelemme tulevaa kiertuetta varten. Paljon perusharjoittelua. Minulla on kuitenkin paljon kiertuekamasähköposteja selvitettävänä, joka on suurimmaksi osaksi lempi työni tehdä. Sitten meidän kolmen täytyy todella syventyä valmistellaksemme shown, tuotannon, settilistan ja kaikkea. Kaikista vastenmielisin juttu, joka minun täytyy hoitaa, on selvittää tarkasti mitä haluan pitää ylläni keikoilla. Tämä saattaa vaikuttaa helpolta tehtävältä tyypille, joka pukee t-paidan ja farkut, mutta eipä vaan. Se on kaikista vaikein asia JOKA KERTA! En oikein tykkää prosessista, jossa pakataan eri lava-asu, mutta se on vain tullut tarpeelliseksi. Nyt kun tulen vanhemmaksi, minulla on tällainen fantasia hienosta lava-asusta, joka näyttäisi mahtavalta kuvissa, mutta tuntuisi yhtä mukavalta kuin normaalit arkivaatteeni. Totuus on, että sellaista asua ei ole olemassakaan. Pienoisia kasvukipuja. Mikä on tärkeämpää minulle? Elää Freddie Mercury -unelmaa, hehkua lavalla ja tuntea itsensä mahtavaksi… vai yksinkertaisesti ilo tuntea olonsa mukavaksi? Kun todella katson ongelmani ytimeen, kaikki liittyykin siihen, että kasvan isoksi. Minun tyylimakuni ovat aivan erilaiset kuin ne olivat. Mutta tiedättekö mitä? Olen paljon vanhempi mitä olin silloin, kun aloin nousta lavoille, pukien t-paidan jossa olin nukkunut edellisen yön ja yhdet kahdesta parista farkuista, jotka olin heittänyt matkalaukkuuni 5 minuuttia ennen kuin kävelin ulos ovesta mennäkseni pakettiautoon. Haluan vähän enemmän… minä ODOTAN itseltäni vähän enemmän. Se ei tunnu edes niin paljon taakalta kuin kasvukivut. Kasvukivut ovat hyvä asia koska… noh. Sinä kasvat. No niin. Joten voit olettaa paljetein koristeltua kokopukua kirkkaan punaisilla lahkeilla ja tiararaa. Nyt puhutaan asiaa. Paramore 3.0!!!!. Taylor ja Jeremy laittavat partoihinsa kimalletta!

Kun olin lapsi, isäni vei minut Ultimate Fun Worldiin joka toinen sunnuntai ja me ajoimme mikroautoja ja pelasimme arcade-pelejä. Suurin piirtein silloin, kun olin 9 vuotias, aloin tuntemaan hirrrrrveimpiä kasvukipuja nilkoissani ja alemmissa osissa jaloissani. Tämä kuulostaa hauskalta, mutta mikroauton kaasupolkimen painaminen ja ajaminen ympäriinsä vaikutti helpottavan epämukavuutta, koska pystyin venyttämään jalkaani ulos ja aiheuttamaan painetta jalkaani painaessani kaasupoljinta niin kovaan, että se painautui lattia-alustaan. Me ajoimme koko päivän. Kilpailin jokaista lasta vastaan kilparadalla ja joskus isä ajoi kanssani sekä toisinaan ajoimme jopa kilpaa toisiamme vastaan. Siihen asti kunnes olimme valmiita, nauroin niin paljon ja hymyilin niin suuresti, että kivut jalassani olivat tuskin huomattavissa ja jostain syystä tähän päivään asti ajattelen sitä kaikkea.

Oudoin asia tässä koko päivityksessä on, että tulin vain tänne sanomaan… olemme todella innoissamme kaikesta elämästä, Paramoresta, musiikista ja kaikesta mitä tulevat kuukaudet tuovat mukanaan. Minulla on henkilökohtaisesti tunne, että vaikka haluamme laittaa kokoon kaikista suurimmat keikat, jotka olemme koskaan soittaneet, niin ne tulevat kuitenkin tuntumaan uskomattoman intiimeiltä meille, ja toivottavasti teille myös. Sen energian vuoksi elän ja niin kauaksi kuin palaan takaisin ja ajattelen kaikkia uskomattomia kokemuksia, joita olemme tehneet todella pienissä paikoissa, joissa olemme soittaneet muutamalle sadalle ihmiselle… se miltä tuntuu tietää, että olemme todella kasvaneet ja tulleet tähän pisteeseen kanssanne on täysin ja aivottoman häkellyttävää parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos kaikille siitä. Muistakaa tämä, niin paljon kuin painamme poljinta metallille, ajatte tätä vitsin mikroautoa. Nähdään pian, siellä!

-h

(en lue päivityksiäni tarkistaakseni niitä siitä lähtien, kun sain tutkintotodistukseni 2006, joten olen pahoillani kaikista virheistä, kirjoitusvirheistä ja väärinymmärryksistä)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *