ParamoreFinland

paramorefinland.com

Uusi blogipäivitys LiveJournalissa

Hayley päivitti vaihteeksi bändin LiveJournalia. Hän kertoo Paramoren aloittavan virallisesti kappaleiden äänittämisen muutaman viikon päästä. He ovat valinneet äänitettäväksi noin 19 kappaletta, mutta kaikki eivät kuitenkaan tule päätymään levylle. Hayley kehottaa seuraamaan myös Paramoren virallista Tumblria aktiivisesti, sillä he tulevat päivittämään sitä tiiviimmin kuin aikaisemmin. Suomennosta koko blogi-päivityksestä on tulossa myöhemmin. Suomennos on nyt lisätty. Katso alkuperäinen päivitys täältä.

“on aika puhua *oikeasti* levystä…*

No, tajusin tämän olevan ensimmäinen kerta jolloin me oikeasti puhumme asiasta, joten aloittaisin sen kertomisen täältä. Koska tämä on kuitenkin paikka, josta kaikki lähti ylipäätänsä. No Jeremyn olohuoneen ja meidän PureVolume profiilimme lisäksi. Täällä me tapasimme jotkut teistä ja rakensimme suhteen kauan sitten niin monien kanssa, jotka vielä näiden monien vuosien jälkeen tukevat bändiämme.

Olemme vain noin kahden viikon päässä siitä, kun alamme oikeastikin pistää musiikkia nauhalle. Ei, emme levytä tätä albumia analogisesti mutta toivottavasti ymmärrätte ilmaisun. Me olemme jo käyneet läpi kaikki kappaleet joiden olemme toivoneet pääsevän näin pitkälle ja ne – noin 19 – niistä on valmiina äänitettäväksi. Tämä ei tarkoita että levyllä tulee olemaan näin monta kappaletta, mutta se kuitenkin tarkoittaa, että ensimmäisen kerran bändimme historiassa, me tulemme äänittämään enemmän kappaleita kuin me oikeasti tarvitsemme albumille. Meille jää useampia, kuin vain muutamia, kappaleita käytettäväksi sen jälkeen. Tämä on oikeasti ollut meille hauska prosessi.

Tähän mennessä tiedätte, että tuottajamme Justin Meldal-Johnsen on täysin mukana jokaisessa osassa tätä prosessia. Me vietimme viikon ajan aikaa joka päivä jammaillessa kappaleita hänen kanssaan ja jopa kirjoitimme hänen avullaan muutaman kohdan kappaleiden kohtiin jotka puuttuivat tai tarvitsivat täydennystä. Se oli erittäin tärkeää sen kannalta mitä tulemme tekemään, kun tulemme takaisin ja oikeasti alamme tekemään albumia. Rehellisesti sanottuna se olikin paljon pienempi urakka kuin ajattelin sen olevan. Esituotanto voisi mennä suuntaan tai toiseen… päivän lopussa rikot kappaleet erilleen jotta voit koota ne kokonaisiksi kappaleiksi taas uudestaan. Se joko toimii tai ei toimi… ja onneksi, kaikkien ollessa rohkaistuneempina kuin ennen, olemme valmiina haasteeseen tehdä jokaisesta kappaleesta niin loistava kuin se voikin olla. Ne voivat tulla vain paremmiksi enää. Ette ole koskaan kuunnelleet paramoren kappaleita yhtä paljon kuin minä tulen kuuntelemaan jokaista hiomatonta miksausta, jotka ovat näiden äänityssessioiden tuotosta. Olen alkuperäinen paramoren fanityttö.

Seuraavan viikon tai kahden aikana, tulen postaamaan vähän useammin tumblriimme (paramore.tumblr.com) pienillä blogipäivityksillä kappaleiden aiheista tai jopa pienillä päivityksillä mitä studiossa tapahtuu. Plus, meillä on nyt instagram… (”paramorestudio”) pyhä sosiaalinen verkosto, batman! Oh, ja älä unohda että Taylorilla on oma instagraminsa. Hän tykkää kilpailla jermin ja minun kanssa siitä, kenellä on eniten tykkäyksiä. Yleensä hän voittaa ja kerroin hänelle sen johtuvan vain siitä, että kaikki tytöt ovat ihastuneet häneen, koska hän on nuorin ja söpöin. (Paramoren J. Timberlake. Olenko oikeassa vai oikeassa?)

Joka tapauksessa, minulla on enää vain yksi kertosäe lyriikoita kirjoitettavana ennen kuin olen valmis. Aloimme kirjoittaa näitä kappaleita noin kaksi vuotta sitten… en voi uskoa että se kaikki on tapahtumassa kohta!

Muistakaa pitää silmällä tumblria. Puhutaan pian,
Hayley paramoresta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *