ParamoreFinland

paramorefinland.com

Suomennos Paramore.netin blogista

Paramore.netin blogin suomennos on nyt täällä, pahoittelut viivästyksestä!

On huhtikuu… Rehellisesti sanottuna, en enää voi usko kuinka nopeasti kuukaudet menevät. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä nopeammin aika lentää. Yhtenä päivänä katselin viimevuotista kalenteriani (joka oli, pakko myöntää, paljon vähemmän täynnä kuin olin toivonut että se olisi) ja mietin, miten pelkäsin kuinka nopeasti se saattaisi kulua. En ole koskaan tiennyt minkälaista on olla kotona enemmän kuin pari viikkoa, kun yhtään mitään ei ole meneillään. Ainoa asia jota saatoin ajatella oli, että jos voisimme sormia napsauttamalla tehdä neljännen albumin että seuraavalla kerralla olisimme jälleen jossain lavalla, emmekä istumassa kotona. Mutta ei voi vain saada asioita tapahtumaan. Jotta jokin olisi mahtavaa, täytyy olla jonkinlaista koettelemusta tai taistelua, mikä itse asiassa tekee siitä itselle erityisen tai arvokkaan. Muutoin mitä tahansa voisi helposti pitää itsestäänselvyytenä.

Ei ole syytä valehdella siitä, että ensimmäiset kuukaudet levyn biisien kirjoituksessa olivat naurettavan uuvuttavia ja paljon enemmän tuskaisia kuin miellyttäviä. Sen oli tarkoitus olla hauskaa, eikö niin? Teimme kaiken tähän pisteeseen asti vain kamppaillaksemme lisää. Joten, voit luultavasti kuvitella, että kun tulvavallit murtuivat viime tammikuussa ja inspiraatio alkoi taas täyttää meitä, olimme enemmän kuin halukkaita antaa sen viedä meitä minne tahtoi. Olemme kirjoittaneet paljon kappaleita, joita en uskonut meidän koskaan kirjoittavan. Emmekä ole vielä valmiita! Kirjoittaminen jatkuu jopa, kun menemme studioon… Mikä tietenkin on se, mistä kirjoitan sinulle nyt.

Minä ja pojat mentiin äänittämään biisiä neljännelle albumillemme noin puolitoista viikkoa sitten. Paitsi, että emme olleet täysin varmoja, kuinka se tulisi menemään ja että lopputulos olisi jotain jota oikesti haluaisimme käyttää, se oli todella jännää. Studioaikamme lopussa meille oli selvää, että juuri tämä oli oikein! Joten ilman enempää viivyttämistä, haluaisimme ilmoittaa, että neljännen albumimme tuottaja on Justin Meldal-Johnsen. Ja mitä hittoa, voisimme yhtä hyvin kertoa myös että yksi äänittämämme biisi tulee olemaan “Daydreaming”. (Se on se, jonka kirjoittamisesta LA:n hotellihuoneessa helmikuussa tweettasimme).

Siltä varalta, ettet huomannut, työskentelemme melko oudolla aikataululla. Koskaan ei ole laitettu näin paljon aikaa ja huolellisuutta Paramoren albumiin. Yleensä me kiirehdimme tehdäksemme hyvin tiukan aikarajan, mikä tähän asti ei ole ollut oikein tälle levylle. Emme voi sanoa varmaksi, että se tullaan julkaisemaan tänä vuonna. Mitä voimme kertoa on se, että tästä lähtien kun luomme tätä levyä, joko päivän kerrallaan tai kuukauden ajan, tulet saamaan lisää tietoa. On suuri ilo tehdä fanimme/perheemme osaksi sitä, mitä teemme koska emme joka tapauksessa voisi tehdä sitä ilman teitä.

Huh! Tuntuu niin hyvältä saada tämä kaikki ulos… Tuntui kuin olisin pian sanaoksentanut twitteriin tai jotain, jos en olisi kirjoittanut tätä pian.

Pojat ja minä olemme olleet jatkuvasti yllättyneitä innokkuudesta ja jännityksestä, jota olemme nähneet fanisivuilla/blogeissa/kirjeissä/ja muualla. Jälleen kerran, haluamme sanoa kiitokset kärsivällisyydellenne ja tavalle, jolla olette pitäneet meidät nälkäisinä tehkä musiikkia ja soittaa keikkoja. Tämä on todella ihmeellistä elämää, ja te olette kaikki olleet paras muistutus siitä.

Nähdään internetissä, surffaamassa Tumblrissa ja Twitterissä ja kaikkea sellaista… Mutta ei Facebookissa. En tiedä miten sitä käytetään.

Paramoren puolesta,
Hayley

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *