ParamoreFinland

paramorefinland.com

Zac Farro

Nimi: Zachary “Zac” Wayne Farro
Syntymäpäivä: 4.6.1990 (ikä 27)
Syntymäpaikka: Voorhees, New Jersey, USA
Asuinpaikka: Nashville, Tennessee, USA
Lempinimet: Z
Pituus: 177cm
Silmien väri: Ruskea
Hiusten väri: Tumman ruskea
Sisarukset: Kolme veljeä ja yksi sisko

Zachary “Zac” Wayne Farro syntyi 6. kesäkuuta 1990 Voorheesissa, Yhdysvaltojen New Jerseyn osavaltiossa. Zac oli perheensä kolmas lapsi. Kahden isoveljen lisäksi Zacilla on pikkuveli ja -sisko ja hän on setä neljälle sisaruksensa lapselle. Zacin isoveli Josh oli Paramoren perustajajäseniä, mutta hän jätti bändin vuonna 2010. Zac lähti bändistä samaan aikaan, mutta palasi virallisesti takaisin vuonna 2017.

Zac on käynyt Franklinin lukion ja on tällä hetkellä bändin nuorin jäsen. Kun Zac alunperin liittyi bändiin, oli hän 12-vuotias. Hän tutustui bändikaveriinsa Hayleyyn yksityisopetuksessa ja esitteli Hayleyn ystävälleen Taylorille. Taylor ja Zac ovat erittäin hyviä ystäviä ja hauskuuttavat muita mm. hupaisilla videoilla.

Kun Zac lähti Paramoresta, hän perusti bändin “Novel American” veljensä Joshin kanssa. Bändi ei kuitenkaan koskaan julkaissut musiikkia ja Zac siirtyikin tekemään omaa musiikkiaan. Zacin bändi “Halfnoise” on julkaissut jo kolme EP:tä, eikä bändin toiminta lopu vaikka Zac on palannut Paramoreen. Vaikka Zac onkin rumpali, on hänen toinen lempisoittimensa basso. Halfnoisessa (jonka nimi liittyy Sigur Ros -bändiin) Zac laulaa ja soittaa eri soittimia.

Zac on kova matkustelemaan ja asui Uudessa-Seelannissa yhdeksän kuukauden ajan. Tällä hetkellä hän asuu Nashvillessä bändikaverinsa Logan Mackenzien kanssa. Zac on kova valokuvaamaan ja pitää vintage-asioista. Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa.

ZAC INTERNETISSÄ
Twitter
Instagram
HalfNoise Twitterissä
HalfNoise Instagramissa
HalfNoisen viralliset sivut