ParamoreFinland

paramorefinland.com

Taylor York

Nimi: Taylor Benjamin York
Syntymäpäivä: 17.12.1989 (ikä 27)
Syntymäpaikka: Nashville, Tennessee, USA
Asuinpaikka: Nashville, Tennessee, USA
Lempinimet: T, Tay, Yorkie
Pituus: n. 178cm
Silmien väri: Ruskea
Hiusten väri: Tumman ruskea
Siviilisääty: Ei kerro
Sisarukset: Kaksi isoveljeä

Taylor Benjamin York syntyi Nashvillessä, Yhdysvaltain Tennesseessä 17. joulukuuta 1989. Syntyessään Taylor viimeisteli Yorkin perheen lapsiluvun, hänellä ei ole nuorempia sisaruksia, mutta omaa kaksi isoveljeä. Lisäksi hän on setä veljiensä lapsille. Taylorin perhe on aina asunut Nashvillessä ja asuu siellä vieläkin. Toinen Taylorin isoveljistä, Justin York, joka on häntä kahdeksan vuotta vanhempi, opetti Taylorin soittamaan kitaraa, ja soittaa nykyään rytmikitaraa Paramoressa.

Taylor vakinaistettiin Paramoren viralliseksi kitaristiksi vasta vuonna 2009, koska hänen vanhempansa vaativat Taylorin käyvän lukion loppuun ennen musiikkiuran jatkamista. Hän oli kuitenkin mukana bändin esiintymisissä jo ennen tätä. Taylor lauloi ennen myös Paramoren taustoja, mutta hänen käydessään läpi murrosikää hänen äänensä laski niin paljon, ettei hän voinut enää laulaa korkeita osia lauluissa. Valmistuttuaan lukiosta Taylor lähti kiertueelle Paramoren kanssa, jossa hänen paras ystävänsä Zac Farro soitti. Vuosi Taylorin jäseneksi virallistamisen jälkeen Farrot jättivät Paramoren tulehtuneiden välien takia, jolloin Taylor joutui tekemään suuren päätöksen, joka tarkoitti sitä, että hän joutui eroamaan parhaan ystävänsä kanssa. Zac ja Taylor löysivät kuitenkin ystävyytensä uudelleen ja Zac liittyi bändiin takaisin vuonna 2017. Kaverusten välirikko sai kuitenkin Paramoren laulajan, Hayley Williamssin, kirjoittamaan tunteista kappaleen nimeltä “Hate To See Your Heart Break”, joka löytyy bändin uusimmalta “Paramore”-albumilta.

Taylor asuu itäisessä Nashvillessä, mikä on hieno urbaani alue. Taylor hankki Paramoren viimeisimmän levyn nauhoituksen aikana koiran, nimeltään Bill, mutta joutui luopumaan koirasta tiukkojen keikka-aikataulujen takia. Kuten muutkin bändikaverinsa, Taylor on kristitty. Hän kertoo myös viihtyvänsä paljon yksikseen ja tarvitsevansa omaa aikaa, tai hän tulee kiukkuiseksi. Taylor on kuitenkin kova hassuttelemaan ja riimittelemään, hän kirjoitti ensimmäisiä runojaan jo 7-vuotiaana. Yksi niistä oli nimeltään “Bees Just Rule” (Ampiaiset rulettaa).

TAYLOR SOSIAALISESSA MEDIASSA
Twitter
Tumblr (epäaktiivinen)