ParamoreFinland

paramorefinland.com

Singlet

1. ”Pressure” 26.kesäkuuta 2005
”All We Know Is Fallingin” ensimmäinen sinkkujulkaisu ”Pressure”. Pressuren musiikkivideo ilmestyi myöhemmin samana vuonna ja sen ohjasi Shane Drake.
Pressure löytyy myös videopeliltä ”The Sims 2”, voit kuulla sen laittamalla pelissä radion tai stereot päälle.

 

1. “Emergency” 16. lokakuuta 2005
2. ”Oh Star”
”Emergency” on toinen sinkkujulkaisu “All We Know Is Fallingilta”. Musiikkivideon on ohjannut Shane Drake.
Laulu kertoo siitä, miten rakkautta pidetään yleensä itsestäänselvyytenä ja miten monet suhteet ovat ”hätätilassa”. Laulu kertoo myös siitä, miten Hayley on ollut todistamassa vanhempiensa riitoja ja eroa. Hayley myös näki miten hänen isäpuolensa pahoinpiteli Hayleyn äitiä.

1. “All We Know” 21. helmikuuta 2006
“All We Know” on kolmas ja viimeinen sinkkujulkaisu Paramoren debyyttialbumilta. Musiikkivideon kuvasi Dan Dobi ja se sisältää livemateriaalia usealta keikalta heidän Amerikan kiertueeltaan.

Kappale kertoo basisti Jeremy Davisin lähdöstä ja Hayleyn vanhempien erosta.

 

1. ”Misery Business” 10. heinäkuuta 2007
2. ”Stop This Song (Lovesick Melody)”
“Misery Business” on ensimmäinen sinkkujulkaisu Paramoren toiselta studioalbumilta “Riot!”. Musiikkivideon kappaleelle on kuvannut Shane Drake. Musiikkivideo oli ehdolla ”Kerrang!” –lehdessä ja nimettiin vuoden 2007 musiikkivideoksi ”Alternative Press” –lehdessä.

Kappale kertoo ihmisestä, joka pystyy manipuloimaan ketä tahansa ja saamaan mitä haluaa.
1. ”Hallelujah” 18. syyskuuta 2007
2. ”When It Rains”
“Hallelujah” on toinen sinkkujulkaisu albumilta “Riot!”. Se julkaistiin ainoastaan Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Musiikkivideon on ohjannu ”Big TV!” –niminen yhtiö. Kappaleesta on kaksi versiota, ensimmäinen on demo, ja toinen on uudestaan äänitetty versio, joka päätyi levylle.

 

1. ”Crushcrushcrush” 21. marraskuuta 2007
”Crushcrushcrush” on kolmas sinkkujulkaisu albumilta ”Riot!”. Musiikkivideon ohjasi Shane Drake. Musiikkivideo voitti ”Teen Choice Awardseissa” palkinnon parhaasta rock-musiikkivideosta. Voit kuulla kappaleen myös sarjassa ”NCIS” jaksossa ”Stakeout”. ”Crushcrushcrush” kuuluu Paramoren kolmen suurimman hitin joukkoon ”Misery Business” ja ”Decode” –kappaleiden kanssa.

 

1. ”That’s What You Get” 24. maaliskuuta 2008
“That’s What You Get” on neljäs ja viimeinen sinkkujulkaisu levyltä “Riot!”. Kappaleen musiikkivideon ohjasi Marcos Siega. Se kuvattiin kun bändi piti taukoa Euroopan kiertueestaan perhesyiden takia. Musiikkivideolla esiintyy paljon heidän ystäviään.

Kappale myi kultaa Amerikassa 12. joulukuuta 2008.

 

1. ”Decode” 16. marraskuuta 2008
Kappale kirjoitettiin juuri ”Twilight” –elokuvaa varten. Se julkaistiin elokuvan soundtrackilla ja levyltä löytyy myös kappale ”I Caught Myself”. ”Decode” ilmestyi myös Paramoren kolmannella studioalbumilla ”Brand New Eyes” bonuskappaleena. Musiikkivideon kappaleelle ohjasi Shane Drake. Kappaleen seurauksena Paramore löi itsensä kunnolla läpi maailmanlaajuisesti.

 

1. ”Ignorance” 7. heinäkuuta 2009
”Ignorance” on ensimmäinen sinkkujulkaisu Paramoren kolmannelta studioalbumilta, joka kantaa nimeä ”Brand New Eyes”. Sille kuvattiin musiikkivideo Kaliforniassa samassa kuussa. Kappale menestyi hyvin monissa maissa Billboard –listalla.

Kappale kertoo bändin keskinäisistä riidoista ja Hayleyn tunteista käydessä läpi sitä kaikkea.

 

1. ”Brick By Boring Brick” 14. marraskuuta 2009
“Brick By Boring Brick” on toinen sinkkujulkaisu “Brand New Eyes” –levyltä. Musiikkivideon kappaleelle ohjasi Meiert Avis. Kappaleen voit kuulla Vampyyripäiväkirjat –sarjan jaksossa ”Veren maku”.

Kappale kertoo aikuistumisesta ja menneisyytensä hautaamisesta.

 

1. ”The Only Exception” 5. huhtikuuta 2010
“The Only Exception” on kolmas sinkkujulkaisu “Brand New Eyes” –levyltä, ja se julkaistiin Iso-Britanniassa. Bändi valitsi videolle ohjaajaksi heidän ystävänsä Brandon Chesbron. Videolla esiintyy fanien tekemiä ja lähettämiä ystävänpäiväkortteja. ”The Only Exception” on ensimmäinen bändin sinkkuna julkaisema balladi.

 

1. ”Careful” 12. heinäkuuta 2010
”Careful” on neljäs sinkkujulkaisu Paramoren kolmannelta studioalbumilta. Myös tälle kappaleelle musiikkivideon ohjasi Brandon Chesbro. Musiikkivideolle on koottu bändin livemateriaalia useammaltakin kiertueelta. Musiikkivideosta julkaistiin myös toinen versio, missä on lisäksi materiaalia Australiasta missä bändi kävi kiertämässä.

 

1. ”Playing God” 15. marraskuuta 2010
”Playing God” on neljäs ja viimeinen sinkkujulkaisu Paramoren ”Brand New Eyes” –albumilta. Musiikkivideon kappaleelle ohjasi Brandon Chesbro. Musiikkivideo on kuvattu Hayleyn kotona, Nashvillessa.

Hayley kertoo kirjoittaneensa kappaleen käydessään läpi vihaisia tunteita.

 

1. ”Monster” 7. kesäkuuta 2011
”Monster” on yksi neljästä kappaleesta jotka Paramore kirjoitti Farron veljesten lähdön jälkeen. Se ilmestyi ”Transformers: Kuun pimeä puoli” –elokuvan soundtrackilla. Kappaleelle musiikkivideon ohjasi Shane Drake. Musiikkivideo on kuvattu hylätyssä Linda Vista –mielisairaalassa. Videota katsottiin Youtubessa yli miljoona kertaa ensimmäisen kolmen päivän aikana videon postauksesta.

 

1. ”Now” 22. tammikuuta 2013
“Now” on Paramoren neljännen albumin, Paramoren, ensimmäinen single. Musiikkivideon kappaleelle ohjasi Daniel “Cloud” Campos. Musiikkivideo kuvattiin aavikolla ja se on ensimmäinen Paramoren videoista, joissa bändiä ei nähdä soittamassa mitään instrumentteja. Videon loppu sai inspiraatiota Looper-elokuvalta.

 

1. ”Still Into You” 13. maaliskuuta 2013
“Still Into You” on toinen singlelohkaisu Paramore-albumilta. Se kertoo Hayleyn tunteista poikaystäväänsä kohtaan. Kappale esitettiin ensiksi livenä South by Southwest -festivaaleilla Austinissa, Teksasissa, ja se julkaistiin saman tien YouTubessa albumiversiona. Kappaleen musiikkivideo kuvattiin samassa kaupungissa. Kappaleen musiikkivideo julkaistiin 8.4, päivää ennen uuden albumin julkaisua. Musiikkivideon ohjasi Isaac Rentz.

Ain’t It Fun” 29. tammikuuta 2014
“Ain’t It Fun” on Paramore-levyn 3. single. Bändi kuvasi kappaleelle musiikkivideon, mutta he eivät olleet tyytyväisiä lopputulokseen joten he kuvasivat toisen videon. Uusi video julkaistiin 29 tammikuuta ja se kuvattiin 2 joulukuuta Nashvillessä. Videon ohjasi Sophia Peer.

 

Hard Times” 19. huhtikuuta 2017
“Hard Times” on Paramoren viidennen studio albumin, After Laughterin ensimmäinen single. Se on myös ensimmäinen kappale jonka bändi julkaisi rumpali Zac Farron palaamisen ja entisen basisti Jeremy Davisin lähdön jälkeen. Kappaleen musiikkivideon ohjasi  Andrew Joffe ja se kuvattiin Optimist Studiossa Los Angelesissa maaliskuussa 2017. Videota katsottiin alle viikossa yli kymmenen miljoonaa kertaa.