ParamoreFinland

paramorefinland.com

Provinssirock

Su 15.6.2008 @ Törnävänsaari, Seinäjoki

Kiertue: Euroopan kesäfestari -kiertue
Keikan kesto: n. 45 minuuttia, ei encorea
Bändin kokoonpano:
• Hayley Williams (laulu)
• Josh Farro (kitara)
• Zac Farro (rummut)
• Jeremy Davis (basso)
• Taylor York (kitara)

SETTILISTA
1. Let The Flames Begin + intro&outro
2. Emergency
3. Stop This Song (Lovesick Melody)
4. Here We Go Again
5. That’s What You Get
6. Pressure
7. Miracle
8. For A Pessimist, I’m Pretty Optimistic
9. When It Rains
10. Crushcrushcrush
11. Born For This
12. Whoa
13. Misery Business

Kuvat

Klikkaamalla pikkukuvia näet lisää kuvia Provinssirockista.

Ennen keikkaa

Tämä festivaalikeikka oli Paramoren ensimmäinen keikka Suomessa, ja tällöin oli myös Provinssirockin 30. juhlavuosi. Tämän takia osa bändin livevedoista Provinssissa tulivat YleTeema-kanavalta suorana 15.6, ja uusintana pitkin 2008 vuoden syksyä. Bändi saapui Ruotsista lentäen Helsinkiin ja heidät kuljetettiin Seinäjoelle potkurikoneella, koska aikataulu oli hyvin tiukka, eivätkä he olisi muuten ehtineet paikalle. Basisti Jeremy myönsi, ettei tiennyt Suomesta mitään ennen keikkaa, eikä odottanut keikalle paljon porukkaa.

Keikan aikana

Bändi esitti kolmetoista kappaletta, mutta ei tiukan aikataulun vuoksi tehnyt encorea, vaikka monituhatpäinen yleisö sitä pyysikin. Paramore yllättyi suosiostaan Suomessa. Basisti Jeremy sanoi, että oli upeaa nähdä, kuinka yleisö tempaantui mukaan. Keikan aikana lavalle lensi niin muovista hattua kuin boksereitakin. Hayley kehui keikkaa loistavaksi, ja ihmetteli ääneen, miten he voivat yltää samalle tasolle seuraavalla Suomen keikallaan!

Keikan jälkeen

Keikan jälkeen bändi vietti aikaansa backstagella tehden haastatteluja muun muassa The Voicen ja Provinssirockin oman lehdistön kanssa. Haastattelujen jälkeen he piipahtivat pakettiautoilla Seinäjoen keskustassa syömässä ja hengailemassa, kunnes palasivat illemmalla takaisin festivaalialueelle tapaamaan faneja ja jäi katsomaan illan pääesiintyjää Foo Fightersia. Sen jälkeen bändi palasi hotellilleen, jättäen Hayleyn hotellihuoneeseen lepuuttelemaan ääntään. Muu bändi lähti Seinäjoen yöhön, ja huhu kertoo, että fanit olivat nähneet heitä siellä.

Fanitapaaminen

Warner Music Finland, Demi-lehti ja Urbanited Street Team järjestivät yhdessä 15 fanille fanitapaamisen bändin kanssa. Tapaamiseen pääsi, mikäli oli voittanut jonkun näiden tahojen kilpailun. Fanitapaamisessa paikalla olivat MTV Finland ja Demin toimittajia. Tapaamisesta tuli juttua niin MTV:n nettisivuille, kuin Demi-lehteenkin.

Fanitapaamisessa fanit saivat vaihtaa kuulumisia bändin kanssa, pyytää nimikirjoituksia, ja lopussa ottaa ison ryhmäkuvan bändin kanssa. Lue lisää fanitapaamisista Provinssirockissa täältä.