ParamoreFinland

paramorefinland.com

Jäähalli

Su 29.11.2009 @ Jäähalli, Helsinki

Kiertue: ‘brand new eyes’:in Euroopan promokiertue
Keikan kesto: n. 1h 15min, mukana encore
Bändin kokoonpano:
• Hayley Williams (laulu)
• Josh Farro (kitara)
• Zac Farro (rummut)
• Jeremy Davis (basso)
• Taylor York (kitara)
Lämppäribändit: (esiintymisjärjestyksessä)
→ Now, Now Every Children
→ Paper Route
→ You Me At Six

SETTILISTA
1. Ignorance + The Haunting Song -intro
2. I Caught Myself
3. That’s What You Get
4. Looking Up + Whoa-outro
5. Emergency
6. Crushcrushcrush
7. Turn It Off
8. Pressure
9. Careful
10. The Only Exception
11. Conspiracy
12. Where The Lines Overlap
13. Decode

Encore:
14. Misguided Ghosts (akustinen)
15. Misery Business
16. Brick By Boring Brick

Kuvat

Klikkaamalla pikkukuvia näet lisää kuvia Jäähallilta.

Ennen keikkaa

Tämä keikka oli ensimmäinen brand new eyes -albumin Euroopan kiertueen keikoista. Lämmittelybändejä oli kolme, kaksi Amerikasta ja yksi Iso-Britanniasta. Paramore saapui Suomeen päivää ennen keikkaa, ja lentokentällä heitä oli tervehtimässä kaksi sitkeää, suomalaista fania. Fanit bongasivat heitä lentokentän lisäksi muun muassa hotelliltaan ja Kampin McDonald’sista. Bändi hengaili lämppäribändiensä kanssa paljon, ja heillä oli yhteisiä päivällishetkiä.

Yhdessä silloisen valokuvaajansa Brandon Chesbron kanssa he tekivät videoklippejä ja samalla tutkailivat Suomea. Hayleyllä oli ongelmia sopeutua valoisaan Suomeen, ja aikaerot tekivät tepposensa, kun hän nousi keikkapäivää edeltävänä yönä ylös sängystään kello kaksi aamulla. Hayley oli herättänyt samassa huoneessa nukkuvan Jeremyn ja sanonut, että he ovat myöhässä bussista. Jeremy oli nauraen käskenyt paniikissa olevan Hayleyn takaisin nukkumaan ja katsomaan ensin ulos ikkunasta, ennen kuin herättää ketään turhan takia.

Ennen keikkaa bändillä oli haastatteluja ja virallisen faniklubinsa fanitapaaminen. Haastatteluja tehtiin muun muassa Suosikki-lehteen, Rumbaan, The Voicelle, ja The Rasmuksen Eero haastatteli Zacia ja Jeremyä huvikseen. Hayley ei antanut haastatteluja suojellakseen ääntään, mutta sai puhua fanitapaamisen aikana.

Keikan aikana

Keikka oli lähes loppuunmyyty, ja paikalla oli noin 6000 fania. Hayley kehui, että he eivät olisi voineet aloittaa kiertuettaan paremmassa paikassa. “Provinssirockin keikka ei ollut mitään tähän verrattuna”, hän sanoi. Bändi esitti 16 kappaletta, ja teki vielä encoren, joka sisälsi kolme kappaletta. Akustisen Misguided Ghostsin aikana fanit kaivoivat esiin sytkärinsä ja puhelimensa, ja saivat bändin liikuttumaan valomerellä. Keikan aikana lavalle lensi ainakin pehmonalle. Viimeisen kappaleen, Brick By Boring Brickin, aikana lopputaputuksiin liittyivät Paper Route ja You Me At Six.

Keikan jälkeen

Keikan jälkeen bändi vetäytyi hotelliinsa ja lähti seuraavana päivänä kohti naapurimaatamme Ruotsia. Paper Routen laulaja JT totesi, että Paramore haluaa viettää aikaa vain bändin kesken heti keikan jälkeen. Hayley tweettasi, että hän on pilvessä elämästä ja aivan hikinen keikan jälkeen.

Fanitapaaminen

Paramoren virallinen faniklubi, PFC, järjesti fanitapaamisen faniklubiin kuuluneiden fanien kanssa. Tapaamiseen pääsi noin 10 faniklubilaista ystävineen, ja tapaaminen kesti alle 15 minuuttia. Se tapahtui Jäähallin pukukoppien edustalla. Bändi sai faneiltaan muun muassa kustomoituja tonttulakkeja, salmiakkia, suklaata, kirjan ja niin edelleen. Fanitapaamisen jälkeen fanit saivat mennä eturiviin, ennen kuin muut fanit päästettiin sisään Jäähalliin. Lue lisää fanien kokemuksista Jäähallin tapaamisesta, täältä.