ParamoreFinland

paramorefinland.com

Hayley Williams

Nimi: Hayley Nichole Williams
Syntymäpäivä: 27.12.1988 (ikä 29)
Syntymäpaikka: Meridian, Mississippi, USA
Asuinpaikka: Franklin, Tennessee, USA
Lempinimet: H-Ball, Hayles, Spongebob (Paavo Pesusieni)
Koulutausta: Valmistui lukiosta 2006
Pituus: 156 cm
Silmien väri: Vihreä
Hiusten väri: Alunperin vaalean ruskea, nykyään platinablondi.
Sisarukset: Kaksi pikkusiskopuolta


Hayley Nichole Williams syntyi Meridianissa, Yhdysvaltain Mississippin osavaltiossa 27. joulukuuta 1988. Hän oli vanhempiensa ensimmäinen lapsi, mutta vuosia myöhemmin Hayleystä tuli isosisko, kun hänen isänsä meni uusiin naimisiin, ja sai vielä kaksi tytärtä. Hayleyn vanhemmat erosivat hänen ollessaan 7-vuotias ja Hayley jäi asumaan äidilleen. Hän kuvailee suhdettaan isäänsä kuitenkin yhtä vahvaksi kuin äitiinsä. Hayleyn isä näyttäytyy myös bändin “The Only Exception” -musiikkivideolla. Hayleyn äiti kuvaili esikoisensa syntymää näin: “Se on ollut ainoa kerta, kun Hayley ei ole tullut paikalle myöhässä.”

Kun Hayley oli teini-ikäinen, muutti hän äitinsä kanssa Tennesseen osavaltioon äitinsä erottua Hayleyn silloisesta isäpuolesta. Ero oli vaikea ja riitaisa, mutta antoi Hayleylle ainekset kappaleeseen “Emergency”, joka löytyy bändin ensimmäiseltä albumilta “All We Know Is Falling”. Äiti ja tytär palasivat välillä hetkeksi Mississippiin, mutta palasivat kuitenkin pysyvästi Tennesseehen, jossa Hayley alkoi käydä julkista koulua. Hayleyn koulunkäynti ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla, hän oli koulukiusattu, eikä tuntenut kuuluvansa joukkoon. Hän pyysi äidiltään lupaa saada käydä kotikoulua, johon kuuluisi yksityisopetustunteja paikallisessa kotikoululaisten tukiryhmässä. Äiti suostui, ja Hayley aloitti kotikoulun. Hayley valmistui lukiosta vuonna 2006, vuosi sen jälkeen, kun heidän ensimmäinen albuminsa julkaistiin.


Kotikoulussa Hayley tapasi tulevat bändikaverinsa Josh ja Zac Farron, ja päätyi mutkien kautta heidän bändinsä laulajaksi. Hayley myös seurusteli kitaristi Josh Farron kanssa, mutta he erosivat Riot!-levyn nauhoituksen aikana. Ero aiheutti bändissä kiristyneen tunnelman, jota puitiin bändin kolmannella levyllä, “brand new eyes”. Ennen Farroihin tutustumistaan Hayley oli ehtinyt kuitenkin koe-esiintyä The Factory -nimiselle coverbändille, jonka laulajana hän oli hetken. The Factoryssä soitti Paramoren entinen basisti Jeremy Davis. Kun Hayley tutustui Farroihin ja liittyi heidän bändiinsä, toi hän mukanaan Jeremyn, ja Farrot mukanaan nykyisen kitaristin Taylor Yorkin. Paramore alkoi muodostua.

Paramoren lisäksi Hayley on ollut mukana monenlaisissa musiikkiprojekteissa, hänen ääntään voidaan kuulla mm. B.o.B:n ja Zeddin kappaleissa. 10 vuotta musiikkimaailmassa vaikuttanut Hayley teki uuden aluevaltauksen vuonna 2016, kun hän perusti vegaanisia hiusvärejä valmistavan yrityksen, goodDYEyoungin, yhdessä parhaan ystävänsä Brian J. O’Connorin kanssa. Hayley on kiinnostunut kauneudesta ja vegaaniudesta, vaikkei olekaan täysin kasvissyöjä. Good Dye Youngia ennen hän suunnittelu MAC Cosmeticsillle oman kosmetiikkasarjansa.


Vapaa-aikanaan Hayley pitää televisiosarjojen ja elokuvien katselusta, luovasta kirjoittamisesta, keikoilla käymisestä sekä perheen ja ystäviensä kanssa hengailusta. Hayley oli parisuhteessa New Found Glory -yhtyeen kitaristi Chad Gilbertin kanssa vuodesta 2008 vuoteen 2017. He menivät naimisiin 2016 ja erosivat vuosi myöhemmin. Uusimmalla After Laughter -albumilla on paljon viitteitä epäonnellisessa suhteessa elämiseen. Hayley asuu tällä hetkellä Nashvillessä koiransa Alfin kanssa.

HAYLEY SOSIAALISESSA MEDIASSA
Twitter
Tumblr (ei käytä)
Instagram