TERVETULOA PARAMORE FINLANDIIN

'PARAMORE' UUSI ALBUMI UUSIMMAT KUVAT
25/01/2012

Jeremyn synttärivideo

Haluatko osallistua Jeremyn 27-vuotissynttäreiden kunniaksi tehtävään videoon? Paramore Finland tekee ainoastaan suomalaisten fanien tervehdyksiä sisältävän onnitteluvideon Jeremylle. Jeremy täyttää vuosia keskiviikkona 8. helmikuuta, joten aikaa ei ole enää paljon!

Miten osallistua?

– Kirjoita käteesi (kämmeneen) vahvasti, mielellään mustalla värillä, “Paramore Finland”. Tähän kirjoitustarkoitukseen käy hyvin vaikka musta kajaali tai kulmakynä. Emme ole vastuussa niistä sankareista, jotka kirjoittavat permanenttikynällä käteensä jotain.
– Kuvaa itsestäsi videopätkä, jossa näytät ensin kämmentäsi ja tekstiä, ja sitten siirrät kätesi pois paljastaen kasvosi, jolloin sanot: “Happy birthday Jeremy”. Pätkä ei saa olla kovin pitkä, n. 10 s riittää.
– Kuvaa video mielellään pokkari-, järjestelmä tai videokameralla. Myös hyvänlaatuinen kamerakännykkä käy, mutta ei suttuisia videoita kiitos.
– Lähetä video sähköpostilla osoitteeseen paramorefinland@gmail.com, liitä mukaan etunimesi ja ikäsi. Ne näkyvät videolla kun on pätkäsi vuoro.
– Kaikki videot täytyy olla lähetettynä meille viimeistään lauantaina 4. helmikuuta, jotta ehdimme koota ne isoksi videoksi.

Video julkaistaan ParamoreFinland.comissa ja PmoreOnline.comissa. Linkki videosta lähetetään sähköpostitse Paramoren levy-yhtiölle, joka laittaa linkin eteenpäin Jeremylle. Varmistukseksi taidamme hieman spammata Jeremyn ja Kathrynin Twittereitä linkeillä, eikös?

Paramore tietää Paramore Finlandin ja on tunnettu siitä, että he katsovat fanien tekemät videot lähes aina. Palkintona siis on se, että Jeremy näkee videopätkäsi ja tietää sinun olemassaolostasi. Kaikkien osallistuneiden kesken saatetaan myös arpoa Paramore-aiheista tavaraa… osallistujia pitää kuitenkin tulla ainakin 30, jotta palkintoja aletaan jakaa :)

Jaa siis tietoa kilpailusta ystävillesi, jotta kilpailu saadaan käyntiin ja Jeremylle hieno video!

Päivitti: Lidia | Kategoria(t): Jeremy, Kilpailut, Paramore Online | 0 kommenttia

Toiminnot:

»

Uutisella ei ole vielä kommentteja.

Kommentoi uutista

PARAMORE FINLAND

Ylläpito | Ota yhteyttä
Ulkoasun suunnitteli: Equisdepirata & Paramore Finland