ParamoreFinland

paramorefinland.com

Hayley ja Chad ilmoittivat erostaan

Hayley ja Chad ovat molemmat jakaneet Instagram tileillään ilmoituksen, jossa he kertovat eroavansa. Voit lukea koko ilmoituksen alta.

Tässä vapaa käännös:

Lausunnon kirjoittamiseen kuuluu niin paljon sellaista mitä kukaan ei koskaan tule näkemään. Näiden mustavalkoisten sanojen takana on oikeaa elämää. Unettomia öitä ja viivyttelyä ja surua ja pelkoa… Valitettavasti se kaikki näyttää loppujen lopuksi samalta. Joltain julkisuustempulta.

Me kaksi olemme olleet yhdessä suurimman osan viimeisistä 10 vuodesta. Olemme kasvaneet yhdessä ja olemme olleet toistemme rinnalla monessa hyvässä ja pahassa, monissa haasteissa. On haasteellista ymmärtää omaa sydäntään parisuhteen yhteydessä… mutta siinä on jotain hyvää, jos harkitsee toisen ihmisen sydämen kuntoa, vaikka oma kärsisikin. Avioliitto ei ole heikkohermoisille. Rakkaus on todellinen riski. Ja jokaisen meidän työ on pysyä toiveikkaana vaikka lopputulos ei olisikaan sitä mitä alunperin toivoimme.

Me haluamme julkisesti ilmoittaa, yksinkertaisesti ja vain yhden kerran, että me eroamme. Meidän mielestämme on myös tärkeää ilmoittaa, että meillä tulee olemaan kaikki ok ja pysymme läheisinä ystävinä, jotka ovat hyviä toistensa mielissä. Se on jotain, mistä olemme erittäin kiitollisia. Vaikka tällaiset tilanteet saattavat tuntua ylitsevuotavan raskailta, me aiomme jatkaa toistemme rohkaisua ja tukemista henkilökohtaisesti ja uriemme kannalta.

Toivottavasti ymmärrätte, että kannamme itse kaikki henkilökohtaiset asiamme, muiden ei tarvitse. Jos päästämme ihmiset tähän hetkeen elämässämme, emme tee kunniaa yhteiselle historiallemme emmekä voi jatkaa eteenpäin kunnialla. Kiitos molempien bändiemme faneille kaikesta ystävällisyydestä mitä olette meitä kohtaan osoittaneet niin monen vuoden ajan. Kiitos perheillemme ja ystävillemme siitä, että rakastatte meitä jokaisena vuodenaikanamme.

Hayley ja Chad.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *